Το Jobfind ξανασυστήνεται | Νέα εργαλεία και υπηρεσίες

Εργασία

02/12/2021 15:29:00

Τον τελευταίο καιρό η ομάδα του Jobfind εργάστηκε δυναμικά για να προσφέρει σε όλους εσάς που μας στηρίζετε μία καλύτερη εμπειρία χρήσης των υπηρεσιών μας. 

Κύριο μέλημά μας ήταν - και πάντα είναι - να αφουγκραζόμαστε την ανάγκη των υποψηφίων για εύκολη αναζήτηση και (κυρίως) εύρεση των κατάλληλων θέσεων εργασίας, αλλά και την ανάγκη των εργοδοτών/recruiters για πρακτική διαχείριση των αγγελιών και των βιογραφικών και (κυρίως) εύρεση εκείνων των ανθρώπων που θα είναι το τέλειο match για τις διαθέσιμες θέσεις τους.

Με πολλή χαρά σας ανακοινώνουμε το νέο Jobfind που, εκτός από το υπερσύγχρονο και ανανεωμένο περιβάλλον του, έχει να παρουσιάσει μία σειρά από νέες δυνατότητες τόσο για την εξυπηρέτηση των εταιρειών όσο και για τη διευκόλυνση των υποψηφίων.

Νέα εργαλεία για τις εταιρείες:

  • Επισκεψιμότητα αγγελιών | Aπό το εταιρικό σας account και συγκεκριμένα από τον πίνακα διαχείρισης των αγγελιών σας, μπορείτε να μελετάτε τις επισκέψεις σε κάθε δημοσιευμένη αγγελία σας. Προσοχή: Τα στατιστικά που βλέπετε αφορούν μετρήσεις από σήμερα 02.12.2021, που ξεκίνησε η λειτουργία του εργαλείου.
  • Αντιγραφή αγγελίας | Θέλετε να δημοσιεύσετε εκ νέου μία παλιότερη αγγελία σας ή θέλετε να αναρτήσετε μία αγγελία σε περισσότερες πόλεις; Τώρα μπορείτε να το κάνετε με το πάτημα ενός κουμπιού χωρίς να χρειάζεται να τη δημιουργήσετε από το μηδέν. Μπείτε στην αγγελία σας, πατήστε Αντιγραφή αγγελίας και... έτοιμη! Πραγματοποιήστε όποια αλλαγή χρειάζεται, αποθηκεύστε τη και πατήστε Δημοσίευση.
  • Χορηγούμενες αγγελίες |  Το Jobfind σας δίνει τη δυνατότητα να δημοσιεύσετε την αγγελία σας ως χορηγούμενη με σκοπό να βρίσκεται για 7 ημέρες σε premium θέση - και συγκεκριμένα στις 5 πρώτες – στην κατηγορία (και όλες τις υποκατηγορίες της) και στην πόλη όπου έχει ταξινομηθεί. Μετά το πέρας των 7 ημερών, αναδημοσιεύεται αυτόματα και παραμένει ενεργή και δημοσιευμένη για 30 ημέρες με την κανονική/τυπική μορφή αγγελίας. Για χρήση της υπηρεσίας, μπορείτε να επικοινωνείτε μαζί μας στο 2310 326664, καθώς δεν παρέχεται προς το παρόν η online αγορά για χορηγούμενη αγγελία.

Εγγραφή εταιρείας

Νέα εργαλεία για τους υποψηφίους:

  • Δημιουργία βιογραφικού | Οι υποψήφιοι, που δεν διαθέτουν βιογραφικό, μπορούν πλέον μέσα από 4 απλά βήματα να το δημιουργήσουν και να αιτηθούν για τις θέσεις σας. Στη συνέχεια εσείς το ανοίγετε κανονικά από τη συσκευή σας (υπολογιστής, tablet, κινητό) σε pdf μορφή.
  • Προσθήκη θέσεων στα Αγαπημένα |  Οι υποψήφιοι έχουν τη δυνατότητα να προσθέτουν τις αγγελίες που αρχικά τους ενδιαφέρουν στα Αγαπημένα τους και στη συνέχεια να στέλνουν το βιογραφικό τους.

Αναζητήστε εργασία

Οι αλλαγές στο Jobfind δεν σταματούν εδώ! Μελλοντικά θα παρουσιαστούν περισσότερα εργαλεία πάντα με γνώμονα την καλύτερη εξυπηρέτησή σας και τη βέλτιστη εμπειρία χρήσης της ιστοσελίδας και των υπηρεσιών μας.

Σας ευχαριστούμε για την προτίμηση και την αφοσίωση.